Eksport av data fra Husqvarna Fleet Services™

Hva slags data kan eksporteres fra Husqvarna Fleet Services™?

Du kan velge mellom tre forskjellige filer som du kan eksportere fra Husqvarna Fleet Services™. Filene inneholder informasjon om følgende kategorier: Bruk av maskinen, Bruk av Automower®, Maskiner og produkter og Vedlikehold og reparasjoner. Filene lagres som CSV-filer og kan importeres inn i andre verktøy, som Microsoft Excel. Når du bruker Microsoft Excel, kan du bl.a. lage diagrammer eller tabeller som viser hvordan maskinene er brukt.

• I Bruk av maskinen kan du finne informasjon om hvor lenge maskinen har blitt brukt mellom de valgte datoene.
  • I Bruk av Automower® finner du informasjon om statusoppdateringer og feil.
  • I Maskiner og produkter finner du bl.a. informasjon om maskinens navn, merke, modell, total driftstid og når det er tid for neste service.
  • I Vedlikehold og reparasjoner finner du informasjon om arbeid som er utført på hver maskin, når den har vært til service eller har blitt reparert, av hvem, kostnader og tidsbruk.

Hvordan du eksporterer data

1. Klikk på menylinjen Bedrift.
  2. Velg Last ned maskindata. Her kan du eksportere data om bruken av maskinen, bruken av Automower®, maskiner og produkter og vedlikehold og reparasjoner.
  3. Velg periode for datatypen du vil eksportere, og klikk på nedlasting. Nå blir dataene lagret på enheten din som en CSV-fil.

Videoen nedenfor forklarer om hvordan du lager grunnleggende rapporter med eksport fra Husqvarna Fleet Services™.