Udbydere af mobilnet og SIM-kort til Automower®-robotplæneklippere

Hvis din Automower® har forbindelse til Automower® Connect og Husqvarna Cloud ved hjælp af mobilnetværket, er der installeret et SIM-kort. SIM-kortet bruges til at tilslutte plæneklipperen til mobilnettet og gør det muligt at kommunikere med Automower® Connect-appen, så du kan styre plæneklipperen, uanset hvor du er.

Hvilke omkostninger er relateret til brug af Automower® Connect?

Automower® Connect er gratis, og det SIM-kort, der leveres af Husqvarna, giver din plæneklipper fri tilslutning i 10 år.** Du behøver ikke at tilmelde dig en separat kontrakt med mobilnetudbyderen, og der er ingen løbende omkostninger forbundet med at bruge Automower® Connect.

Hvilken mobilnetudbyder bruger Automower® Connect?

Vi bruger forskellige mobilnetudbydere og roamingpartnere i forskellige lande til at levere den bedst mulige dækning på forskellige markeder.

Kan jeg udskifte SIM-kortet i min plæneklipper med et kort fra en anden mobilnetudbyder?

Din plæneklipper er udstyret med et SIM-kort, der giver dækning i de fleste dele af verden. Det er dog muligt at skifte til en udbyder efter eget valg. Kontakt din forhandler, hvis du ønsker at skifte til en anden mobilnetudbyder.

Hvor meget data bruger Automower® Connect-appen hver måned?

Automower® Connect-appen bruger ca. 25 MB data om måneden, når den er i brug, men dataforbruget varierer mellem plæneklipperens modeller og brug.

Kan jeg se den resterende saldo på plæneklipperens forudbetalte SIM-kort?

Al datatrafik er inkluderet. Det er ikke muligt at se den resterende saldo.

*Undtagen Automower® 330X. Hvis du vil bruge Automower® Connect med en Automower® 330X-robotplæneklipper, skal du installere et Automower® Connect sæt.
**Forudsat at Automower® Connect understøtter mobilnetværksteknologien på dit marked i hele perioden, og at der er en leverandør af mobilnetværksteknologi i området.

Flere oplysninger

Hvilke robotplæneklippere fra Automower® kan styres af Automower® Connect-appen?