Sådan tilføjes en Automower®-robotplæneklipper i 500-serien til Husqvarna Fleet Services™

Hvis du vil tilføje en Automower®-robotplæneklipper fra 500-serien til Husqvarna Fleet Services™, skal du være inden for plæneklipperens Bluetooth-rækkevidde og bruge mobilappen. Følg derefter instruktionerne nedenfor.

Bemærk: En Automower®-robotplæneklipper kan kun have én aktiv Bluetooth-forbindelse ad gangen. Sørg for, at der ikke er nogen, der har aktiv forbindelse til plæneklipperen i nærheden, før du forsøger at føje den til Husqvarna Fleet Services™.

1. Åbn Husqvarna Fleet Services™-appen.
  2. Vælg fanen Liste, og tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Tilføj robotplæneklipper.
  4. Vælg Via Bluetooth.Åbn Automower® Connect-appen ved at trykke på Fortsæt(eller tryk på Gå til App Store for at downloade appen, hvis du ikke allerede har den).
  5. Tænd hovedafbryderen på din plæneklipper. Din Automower®-robotplæneklipper kan nu registreres i 180 sekunder. Forbliv tæt på plæneklipperen, indtil parringen er fuldført.
  6. Vent på, at plæneklipperen vises på listen. Hvis plæneklipperen ikke vises inden for ca. 30 sekunder, skal plæneklipperen genstartes.
  7. Vælg den plæneklipper, du vil tilføje.
  8. Indtast din pinkode.
  9. Tryk på Henter parringskode.
  10. Giv plæneklipperen et navn i Husqvarna Fleet Services™.
  11. Tryk på Udført.
  12. Vælg Liste, og kontrollér, at plæneklipperen nu står på listen.

Nu er plæneklipperen blevet tilføjet til Husqvarna Fleet Services™

Allerede med i en flåde?

Hvis du forsøger at tilføje en robotplæneklipper, men modtager en meddelelse om, at den allerede er med i en flåde, skal du kontakte Husqvarnas support. En Automower®-robotplæneklipper kan kun tilføjes til én Husqvarna Fleet Services™-løsning.