Jeg har downloadet Husqvarna Fleet Services™-appen, men jeg kan ikke oprette en konto. Hvad skal jeg gøre?

For at logge på med appen skal du oprette en virksomhedskonto hos Husqvarna Fleet Services™. Hvis du endnu ikke har oprettet en Husqvarna Fleet Services™-konto, skal du gøre det først.
Du kan finde flere oplysninger under Hvordan tilmelder jeg mig Husqvarna Fleet Services™?

Hvis din virksomhed allerede er tilmeldt Husqvarna Fleet Services™, og du vil oprette en ny bruger, skal du bede din leder om at invitere dig til din virksomhedskonto.