Hvordan fungerer Automower®-tyverisikringssystemet?

Næsten alle, der overvejer at købe en robotplæneklipper, er bekymrede for at få deres nye maskine stjålet, men i praksis er der kun et lille antal rapporterede tilfælde af tyveri.

Automower®-robotplæneklippere yder beskyttelse mod tyveri på flere måder, f.eks. ved brug af pinkoder og alarmer.*

Pinkode

Den korrekte pinkode skal indtastes for at kunne betjene robotplæneklipperen. Din Automower®-robotplæneklipper kan ikke bruges uden den personlige pinkode. Pinkoden skal indtastes, hvis plæneklipperen stoppes eller løftes – ellers starter en lydalarm.

Nogle plæneklippere har også en tidslåsfunktion, der anmoder om, at den firecifrede pinkode indtastes med et interval, der er angivet af brugeren.

Alarm

En tikkende lyd gør opmærksom på, at pinkoden skal indtastes for at forhindre udløsning af alarmen. Der lyder en alarm, hvis pinkoden ikke indtastes inden for 30 sekunder efter tryk på STOP-knappen, eller med det samme, hvis plæneklipperen løftes.

Alarmen kan når som helst slås fra ved indtastning af den korrekte PIN-kode.

Installationslås

Plæneklipperen er parret med ladestationen og vil aldrig fungere med en anden ladestation, da sløjfesignalet er forkert.

GeoFence og GPS-sporing

For X-line-modeller indeholder GPS-kommunikationsenheden GPS-baseret tyverisikring, der danner et virtuelt hegn (GeoFence) for produktet. På den måde får du besked, hvis produktet flyttes til den anden side af hegnet, og du kan følge plæneklipperens bevægelser.

GPS-enheden fås som tilbehør (Automower® Connect Kit) til de fleste andre modeller.

Sådan bruges den GPS-baserede tyverisikring

Afhængigt af din Automower®-model og dine produktindstillinger kan de tilgængelige funktioner variere. Se brugervejledningen til plæneklipperen for at få flere oplysninger om de tekniske detaljer.