Battery Hedge Trimmer 520iHD70

Reservedele, manualer og support til 520iHD70

Al den support, du har brug for til 520iHD70. Manualer, reservedele, vejledninger, sådan gør du og meget mere.

Vælg varenummer
Du kan få vist den rigtige support ved at vælge et varenummer på denne liste.
Hvor finder jeg mit varenummer

Supportindhold

Vejledninger og dokumenter
(4)
Viser den seneste version af manualen og dokumenterne til 520iHD70. For tidligere versioner skal du se linket nedenfor for at søge i alle manualer og dokumenter.
Se alle manualer og dokumenter
Tilbehør
(13)
Fejlfinding og hjælp
(4)
Reklamation

Alt, hvad du behøver at vide om Husqvarnas reklamationspolitik og den service, vi leverer inden for reklamationsperioden.

Reklamationspolitik
Reklamationsservice

Kontrollér din garanti

Log på, eller opret en konto på MyPages for at kontrollere din garantiperiode.
MyPages

Er dit produkt gået i stykker?

Hvis dit produkt er i stykker, og du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, skal det altid kontrolleres af en forhandler.
Find din nærmeste forhandler

Generelle spørgsmål

Du kan altid kontakte Husqvarna vedrørende generelle spørgsmål om vores garanti.
Kontakt Husqvarna

Services og apps
(3)
Specifikationer

520iHD70 Hækkeklipper u/batteri og lader

Art no: 967 91 57‑02

Motor
520iHD70 Hækkeklipper u/batteri og lader
Art no: 967 91 57‑02
MotortypePMDC (4 børster)
Mål
Dimensioner, LxBxH Længde127 cm
Vægt uden batteri3,9 kg
Kapacitet
Klippehastighed4.000 skæring/min
Udstyr
Knivlængde70 cm
Tandåbning32 mm
BatterimodelMedfølger ikke
Batterioplader modelMedfølger ikke
Batteri
BatteriLi-ion
Batterispænding36 V
Vibrationer
Vibrationsniveau, bagerste håndtag3,5 m/s²
Vibrationsniveau, forreste-/ bagerste håndtag2,3 m/s²
Lyd og støj
Garanteret lydeffektniveau (LWA)94 dB(A)
Lydniveau ved brugerens øre78 dB(A)
Kontrol
Trådløs forbindelseMed kabel
Kunne du ikke finde det, du søgte efter?
Brug vores produktassistent til nemt at finde support til dine Husqvarna-produkter. Hvis det er nødvendigt, er du altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere hjælp.