Χλοοκοπτικές μηχανές μπαταρίας 

Αν αναζητάτε μία ελαφριά και φιλική προς τον χρήστη χλοοκοπτική μηχανή με χαμηλό θόρυβο και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, η καλύτερη επιλογή είναι μια χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας. Απολαύστε ευχάριστη και ομαλή φροντίδα χλοοτάπητα χωρίς να χρειαστεί να ανεφοδιάσετε με βενζίνη ή να αλλάξετε το λάδι, τους ιμάντες και τα μπουζί. Πολλά χλοοκοπτικά με μπαταρία της Husqvarna διαθέτουν επίσης δύο χώρους μπαταρίας, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε για περισσότερο χρόνο προτού να πρέπει να το φορτίσετε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράτασης του χρόνου λειτουργίας ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία savE®, η οποία είναι ιδανική για εργασίες χλοοκοπής που δεν απαιτούν πλήρη ισχύ. Κατά τη χλοοκοπή σε δύσκολες συνθήκες, η λειτουργία Power Boost αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα του δίσκου για επιπλέον ισχύ. Τέλος, οι χλοοκοπτικές μηχανές μπαταρίας δεν έχουν εκπομπές CO₂ κατά τη χρήση. 

Ωθούμενες χλοοκοπτικές μηχανές βενζίνης 

Τα βενζινοκίνητα χλοοκοπτικά της Husqvarna προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεστε για να χειρίζεστε απαιτητικές εργασίες χλοοκοπής και να χρησιμοποιείτε το προϊόν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η σειρά των προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορες χλοοκοπτικές μηχανές που μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες επιφάνειες γρασιδιού και, όπως με τις χλοοκοπτικές μηχανές με μπαταρία, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ωθούμενων και των αυτοκινούμενων μοντέλων. 

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Οι βενζινοκίνητες χλοοκοπτικές μηχανές και οι χλοοκοπτικές μηχανές μπαταρίας έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Όπως αναφέρεται σε αυτό το άρθρο, εξαρτάται από τις ανάγκες σας και από το τι είναι σημαντικό για εσάς.

Η σειρά χλοοκοπτικών μηχανών μπαταρίας της Husqvarna περιλαμβάνει αυτοκινούμενα και ωθούμενα μοντέλα.

Μία χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας μπορεί να κόψει τον ίδιο τύπο χορταριού με μία βενζινοκίνητη χλοοκοπτική μηχανή. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την παραλλαγή που έχετε, συνιστάται να εκτελείτε χλοοκοπή σταδιακά (το ένα τρίτο του μήκους του χορταριού κάθε φορά). Εάν το χορτάρι είναι πολύ ψηλό, ένα χλοοκοπτικό με πλευρική εκτόξευση είναι η καλύτερη επιλογή για αποτελεσματική χλοοκοπή.

Όχι. Ένα από τα πλεονεκτήματα των χλοοκοπτικών μηχανών μπαταρίας είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε το λάδι, τους ιμάντες και τα μπουζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον πίνακα χρόνων λειτουργίας μπαταρίας. 

Όλα τα προϊόντα Husqvarna είναι υψηλής ποιότητας και ανεξάρτητα από το μοντέλο χλοοκοπτικής μηχανής που επιλέγετε, μπορείτε να αναμένετε στιβαρή κατασκευή και καλά σχεδιασμένες λύσεις που το καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη για πολλά χρόνια. Χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της χλοοκοπτικής μηχανής σας και να εξασφαλίσετε βέλτιστη απόδοση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον πίνακα χρόνων λειτουργίας μπαταρίας.  

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 101