Eindelijk is het mogelijk om het gemak van robotmaaien ook te ervaren in afgelegen gebieden. Dankzij de netonafhankelijke zonnelader van Husqvarna bereikt robotmaaien een nieuw efficiëntieniveau. Deze robuuste, schaalbare oplossing biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week robotmaaien op golfbanen of andere afgelegen gebieden zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

De zonnelader heeft een indrukwekkende accucapaciteit om 24 uur lang non-stop te werken, waardoor de lader zelfs gedurende langere perioden met weinig zonlicht ononderbroken kan werken.

Het geavanceerde energiebeheersysteem zorgt voor consistente prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. En dankzij de flexibele plug-and-play-installatie is het eenvoudig om de beste plaatsing te selecteren om zoveel mogelijk zon op te vangen.

"De zonnelader van Husqvarna is een grote sprong voorwaarts in de wereld van robotmaaiertechnologie. Het stelt bedrijven in staat duurzame, netonafhankelijke oplossingen te gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of gemak", aldus Mattias Mattson, Product Manager Pro Robotics bij Husqvarna.

Door robotmaaiers vrij te maken van de beperkingen van netafhankelijkheid, maakt de oplossing zelfs installatie mogelijk in gebieden waar de stroominfrastructuur onpraktisch, of gewoonweg niet aanwezig, is. De zonneladers vergroten het potentieel van de Husqvarna Automower®. Zeer nuttig voor faciliteitsmanagers, hoveniers en greenkeepers, alsmede voor hun klanten of de golfspelers.

Solar charger for Automower

Belangrijkste kenmerken van de zonnelader van Husqvarna:

  • Continubedrijf gedurende 24 uur
  • Veerkrachtig in omstandigheden met weinig zonlicht
  • Flexibele installatiemogelijkheden
  • Plug-and-play-compatibiliteit met de Husqvarna Automower®-serie