Kettingzagen

Productcategorieën
Filters

De ongerepte natuur van Zweden bestaat voor een groot deel uit bomen. Daarvoor ontwikkelt Husqvarna al sinds 1959 kettingzagen van hoge kwaliteit, zuinig in gebruik en met hoog gebruiksgemak. Voor het snoeien en zagen van dikke takken tot het vellen van bomen, voor elke klus is er een geschikte kettingzaag. Heeft u liever een motorkettingzaag of een accukettingzaag, een allround zaag voor thuisgebruik of een professionele kettingzaag? Vergelijk verschillende zagen en kies de kettingzaag die het beste bij de klus past. Ontdek het uitgebreide aanbod Husqvarna kettingzagen. Voor elke klus is er een Husqvarna.

53 products
12 van 53 weergeven

Welke kettingzaag moet ik kopen?

Onze kettingzagen kunnen worden gebruikt voor het vellen van bomen, afzagen van takken, inkorten van bomen en het zagen van haardhout, evenals het snoeien van bomen of het vellen van delen van grote bomen. We werken samen met professionele bosbouwers die met onze zagen werken voor een continue ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande producten. Onze kettingzagen zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke functies, ze zijn betrouwbaar en robuust en ze leveren u het vermogen om steeds uitstekende prestaties te leveren.

Voor onze elektrische en accuaangedreven kettingzagen  en kettingzagen op benzine  is een snelle, makkelijke start onontbeerlijk. U begint bij elke kettingzaag met een druk op de knop of door eenvoudig aan een koord te trekken zodat u aan de slag kunt. Ons assortiment bevat ook onze professionele kettingzagen  en kettingzagen voor boomverzorgers.