Heggenscharen

Productcategorieën
Filters

Zweedse tuinen kennen bijna geen schuttingen, maar heggen des te meer. Een kwalitatieve, duurzame en ergonomische heggenschaar is voor een Zweeds tuinmachinemerk onmisbaar. Husqvarna kent een uitgebreide lijn met handzame en krachtige heggenscharen, zowel op accu, elektrisch als op bezine. Tijd om de heg te snoeien? Bekijk en vergelijk het gehele aanbod Husqvarna heggenscharen en kies de machine die het beste bij de klus past. Voor elke klus is er een Husqvarna.

29 products
12 van 29 weergeven

Welke heggenschaar moet ik kopen?

Onze krachtige en lichtgewicht heggenscharen worden gebruikt om heggen, heesters en struiken efficiënt te snoeien, in vorm te brengen, te trimmen, te knippen en te onderhouden. Kies uit accuaangedreven en elektrische heggenscharen  en heggenscharen op benzine. Wanneer u op grote hoogte moet werken, is een stokheggenschaar  de beste keuze. Als u een heggenschaar zoekt die ontwikkeld is om zeer efficiënt te zijn tijdens lange werkdagen, zijn onze professionele heggenscharen  de juiste keuze.

Met een uitgebalanceerde en lichtgewicht heggenschaar is minder inspanning vereist om de klus geklaard te krijgen. Heggenscharen met dubbelzijdige zijgrepen kunnen tijdens het trimmen en snijden heen en weer worden bewogen. Enkelvoudige grepen zijn ideaal voor lange, efficiënte snijbewegingen bij lange heggen. Kies uit verschillende maaideklengten en stem het model af op de klus die u moet uitvoeren. U kunt bovendien uit verschillende meslengten kiezen, afhankelijk van het werk dat u moet doen. Bekijk onze koopgids voor heggenscharen  om de beste keuze te kunnen maken.