Trenger jeg tilgang til internett for å kunne bruke Husqvarna Connect?

Ja, du må du ha tilgang til internett for å få tilgang til produktene dine med Husqvarna Connect.

Hvis du ikke har det, kan du bare se tekniske data for produktene dine. Hvis du laster ned brukerhåndbøkene på forhånd, kan du også se dem mens du er frakoblet.

Du må også være koblet til produktet med Bluetooth for å kunne bruke alle funksjonene i appen.