Ta av karosseriet på robotgressklipperen Automower® Aspire™ R4

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne toppdekselet og karosseriet på Automower® Aspire™ R4, for eksempel hvis du vil utføre en full rengjøring av robotgressklipperen.

Ta av toppdekselet og karosseriet

1. Trykk på STOP-knappen.
  2. Hold inne ON/OFF-knappen i tre sekunder for å slå av produktet. Kontroller at LED-indikatoren på tastaturet slukker.
  3. Ta tak i toppdekselet foran, og løft det av.
  4. Fjern vedlikeholdsverktøyet fra produktets karosseri.
  5. Skyv de to klipsene bort fra hverandre i hullet på baksiden av produktet. Løft samtidig karosseriet på produktet.
  6. Skyv vedlikeholdsverktøyet inn i de to hullene for å løsne karosseriet.
  7. Fjern karosseriet til produktet.

Sett på toppdekselet og karosseriet

• Juster karosseriet i forhold til chassiset, og trykk karosseriet på plass.
  • Juster toppdekselet i forhold til spaltene i produktets karosseri, og skyv toppdekselet på plass.