Automower®18.04.2024

Ta av karosseriet på Automower® 320 NERA, 430X NERA og 450X NERA

Følg disse trinnene for å ta av toppdekselet og karosseriet på Automower® 320 NERA, 430X NERA og 450X NERA hvis du for eksempel vil foreta en full rengjøring av robotgressklipperen.

1. Trykk på STOP-knappen for å stoppe produktet.
  2. Angi PIN-koden om nødvendig. Trykk på betjeningshjulet i tre sekunder for å slå av produktet. Du kan også bruke betjeningshjulet til å velge Strøm av i menyen på displayet.
  3. Kontroller at LED-indikatoren på betjeningshjulet ikke lyser.
  4. Løft toppdekselet i fremre del, og dra det fremover for å ta det av.
  5. Bak på produktet plasserer du én hånd i håndtaket på chassiset og én hånd under karosseriet.
  6. Dra hardt med begge hendene i hver sin retning for å ta av karosseriet.

Installasjon

• Juster karosseriet i forhold til chassiset, og trykk karosseriet på plass.
  • Juster toppdekselet i forhold til spaltene i produktets karosseri, og skyv toppdekselet på plass.