Automower®01.11.2022

Styring av Automower®-robotgressklipperen med IFTTT

Med IFTTT kan du automatisere styringen av Automower®-robotgressklipperen og gjøre robotgressklipperen til en naturlig og fullt integrert del av hjemmeautomasjonssystemet ditt.

Alle X-line-modeller* fra Husqvarna Automower® kan styres med IFTTT. Dette gjør robotgressklipperen din til en naturlig og fullt integrert del av hjemmeautomasjonssystemet ditt. Standard Automower®-modeller kan også bli en del av smarthjemmet ditt når de er utstyrt med et Automower® Connect-sett (tilbehør).

Er IFTTT nytt for deg?

IFTTT står for If This Then That. Det er en tjeneste som lar deg koble sammen apper, tjenester og smarthjem-enheter.

Lær mer om IFTTT

Koble til IFTTT og opprett en applet

1. Last ned og installer IFTTT-appen fra Google Play eller App Store.
  2. Åpne IFTTT-appen og opprett en IFTTT-konto eller logg på en eksisterende IFTTT-konto.
  3. Når du har logget på IFTTT-kontoen din, kan du trykke på Opprett.
  4. Trykk på If This Add for å begynne å opprette en IFTTT-applet.
  5. Velg hvilken handling som skal utløse en aktivitet for Automower®-robotgressklipperen. Hvis du for eksempel vil at gressklipperen skal parkere når du trykker på en smart-knapp, kan du velge en utløser som Knapp-widget.
  6. Etter at du har valgt en utløser må du koble gressklipperen til IFTTT-appleten. Trykk på Then That Add for å bestemme hva som skal skje når utløseren aktiveres.
  7. Søk etter Husqvarna eller Automower og trykk på Husqvarna Automower®-ikonet.
  8. Velg en handling fra listen og trykk på Koble til.
  9. Logg på med brukernavnet og passordet ditt for Automower® Connect (hvis du ikke allerede er pålogget).
  10. Les personvernerklæringen og trykk på Autoriser.
  11. Hvis det er nødvendig, kan du stille inn betingelsene for de valgte handlingene og trykke på Opprett handling.
  12. Trykk på Fortsett, gi appleten et navn og trykk deretter på Fullfør.

Nå har du koblet Automower® Connect-kontoen din til IFTTT og opprettet en applet for styring av Automower®-robotgressklipperen med IFTTT.

Aktiver eller deaktiver en IFTTT-applet

Trykk på glidebryteren Koble til for å aktivere en IFTTT-applet.

Trykk på glidebryteren Tilkoblet for å deaktivere en IFTTT-applet.

Fjern en IFTTT-applet

Trykk på en applet og velg Arkiverfor å fjerne en IFTTT-applet.

Mer informasjon

Fjerne forbindelsen mellom IFTTT og Automower® Connect-konto

Hvorfor vil ikke IFTTT starte Automower®-robotgressklipperen?

*Hvis du skal bruke IFTTT med en Automower® 330X-modell, må du installere et Automower® Connect-sett.