Slik endrer du e-postadressen eller passordet til Automower® Connect-kontoen din

For å endre e-postadressen eller passordet du bruker for å logge på Automower® Connect, må du velge Mer > Konto > Bruker-ID i Automower® Connect-appen og oppdatere e-postadressen og passordet ditt.

Merk: Hvis du endrer påloggingsinformasjonen for Husqvarna-kontoen din, endres påloggingsinformasjonen for alle Husqvarna-tjenestene du har registrert deg for med den kontoen, for eksempel Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, My Pages og produktregistrering.

Se også:

Hva brukes en Husqvarna-konto til, og hvordan registrerer jeg meg for en slik konto?