Slik angir du klippehøyden når du bruker AIM-teknologi

Gjelder kun for Automower®-modeller som støtter AIM-teknologi:

Når du bruker en Automower®-robotgressklipper med AIM-teknologi, brukes klippehøyden for det virtuelle kartet (Min plen) på hele plenen når klipperen jobber i henhold til Min plen-tidsplanen. Dette gjelder selv hvis du velger en høyere klippehøyde for eventuelle arbeidsområder du har opprettet.

Klippehøyden for et arbeidsområde gjelder kun når klipperen jobber i henhold til tidsplanen for arbeidsområdet, og kun innenfor dette arbeidsområdet.

Slik regulerer du klippehøyden for Min plen

• I Automower® Connect velger du Mer > Innstillinger > Klippehøyde og justerer glidebryteren til ønsket klippehøyde.
  • På klipperdisplayet velger du Klippehøyde og velger ønsket klippehøyde.

Slik angir du klippehøyden for et arbeidsområde

• I Automower® Connect velger du Kart > velg arbeidsområde > Klippehøyde og justerer glidebryteren til ønsket klippehøyde.
    Skjermbilde fra Automower Connect med alternativ for Klippehøyde

Slik angir du forskjellige klippehøyder for forskjellige deler av plenen

1. I Automower® Connect oppretter du arbeidsområder som dekker alle deler av plenen din.
  2. Velg klippehøyden for hvert arbeidsområde (Kart > velg arbeidsområde > Klippehøyde).
  3. Fjern eventuelle tidsplaner for Min plen (Mer > Innstillinger > Tidsplan).
  4. Lag tidsplaner for kun arbeidsområdene (Kart > velg arbeidsområde > Tidsplan).