Automower®27.02.2024

Koble Automower® Connect-konto fra Google Home

Under finner du instruksjoner for hvordan du kobler Automower® Connect-kontoen din fra appen Google Home og fjerner alle Automower®- robotklipperne fra Google Home.

1. Åpne Google Home.
  2. Trykk på Innstillinger. Settings icon
  3. Velg Fungerer med Google.
  4. Trykk på Husqvarna Automower®.
  5. Velg Koble fra konto.
  6. Trykk på Fjern koblingen for å bekrefte at du vil fjerne alle Automower®-robotklipperne fra Google Home-enhetene dine og koble Automower® Connect-kontoen din fra Google Home.

Nå er koblingen mellom Google-kontoen og Automower® Connect-kontoen fjernet slik at robotklipperen Automower® ikke lenger er en del av Google Home-enhetene dine.