Hvorfor må jeg bekrefte e-postadressen min når jeg oppretter en Husqvarna-konto?

Det er flere grunner til at vi krever at du bekrefter e-postadressen din når du oppretter en Husqvarna-konto. Her er de viktigste:

• Vi ønsker å være sikre på at du har angitt riktig e-postadresse slik at vi kan kontakte deg, f.eks. hvis du trenger nytt passord. Det er også viktig for registreringen av produkt og eier for fremtidige funksjoner, f.eks. utvidet garanti og tyveribeskyttelse.
  • Vi ønsker å være sikker på at det er en verifisert person bak e-postadressen og ikke en bot.
  • Vi ønsker å sikre oss at ingen oppretter en konto i ditt navn med e-postadressen din uten at du vet om det.