Hvordan registrerer jeg bedriften for Husqvarna Fleet Services™?

Du trenger en Husqvarna-konto for å kunne bruke Husqvarna Fleet Services™. Hvis du allerede har registrert e-postadressen din for en annen Husqvarna-tjeneste, som Husqvarna Connect eller Automower® Connect, er du allerede klar – du bruker ganske enkelt den samme påloggingsinformasjonen for Husqvarna Fleet Services™.
Alt du trenger å gjøre er å logge deg på Husqvarna Fleet Services™, legge inn faktureringsinformasjonen din og velge et abonnement.

Hvis du ikke har en Husqvarna-konto fra før, kan du enkelt opprette en:

Opprett en Husqvarna-konto og registrer deg for Husqvarna Fleet Services™

1. Åpne påloggingssiden for Husqvarna Fleet Services™ og klikk på Registrer deg nå.
  2. Legg inn bedriftsinformasjonen din og klikk på Registrer.
  3. Du mottar nå en e-post fra Husqvarna med en lenke til å registrere en Husqvarna-konto.
  4. Velg et passord for kontoen din og klikk på Logg inn.
  5. Legg inn faktureringsinformasjonen din og velg et abonnement.

Du er nå klar til å legge til din første maskin i Husqvarna Fleet Services™.