Hvordan fjerner jeg Automower® Connect-kontoen min?

Du kan enkelt slette Automower® Connect-kontoen din hvis du ikke lenger er interessert i å bruke Automower® Connect-appen. Vær oppmerksom på at du da også fjerner kontoen for alle andre Husqvarna-tjenester du har registrert deg for med kontoen, for eksempel Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, MyPages og produktregistrering.

Slik sletter du Automower® Connect-kontoen din

1. Åpne Automower® Connect-appen, og logg på.
  2. Velg Mer > Konto > Slett konto.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre fjerningen av kontoen.