Hvordan du importerer Husqvarna Fleet Services™-data til Microsoft Excel

Når du eksporterer data fra Husqvarna Fleet Services™, opprettes en csv-fil som kan bli importert til andre verktøy, for eksempel Microsoft Excel. Når du bruker Microsoft Excel, kan du bl.a. lage diagrammer eller tabeller som viser hvordan maskinene er brukt.

Hvordan du importerer csv-data til Microsoft Excel

1. Åpne en Microsoft Excel-arbeidsbok.
  2. Velg Data > Fra tekst/CSV.
  3. Bla gjennom og finn CSV-filen du vil laste ned fra Husqvarna Fleet Services™ og vil importere.
  4. Klikk på Åpne.

Merk: Sørg for at du åpner filen som et csv-dokument og med filopprinnelse 65001:Unicode (UTF-8) i kilden før du trykker på Last inn for å få dataene inn i Microsoft Excel-arbeidsboken.

Når csv-filene er importert til Microsoft Excel kan du opprette tabeller som viser for eksempel gjennomsnittlig bruk av maskiner, maskinbruk per dag og når maskinene har blitt brukt.

Hvis de forskjellige csv-filene er importert til én arbeidsbok i Microsoft Excel, kan du opprette tilknytninger mellom de forskjellige csv-filene ved å bruke PowerPivot-tillegget. Dette gir deg enda mer detaljert diagnostikk.