Hvor du finner servicehistorikken i Automower® Connect-appen

For å se servicehistorikken for Automower®-robotgressklipperen kan du åpne Automower® Connect-appen, velge Mer > Brukerstøtte og bla nedover til du ser Servicehistorikk.

Servicehistorikken i Automower® Connect-appen viser all service som er rapportert fra Husqvarna-forhandlerne fra oktober 2020.

Den viste informasjonen gjelder for den aktive gressklipperen du har valgt under Mer > Gressklipperne mine.