Hvilke Husqvarna-produkter kan brukes med Google Home, Amazon Alexa, IFTTT eller åpen API?

For øyeblikket er robotklipperen Automower® det eneste Husqvarna-produktet du kan koble til med Google Home, Amazon Alexa, IFTTT eller åpen API.

Alle Automower®-modeller med Wi-Fi- eller mobiltilkobling kan styres med disse tjenestene. Andre Automower®-modeller kan også bli en del av smarthjemmet ditt når de er utstyrt med Automower® Connect-settet.