Hvilke data samler Automower® Connect inn, og hvor blir de lagret?

Personvernbetingelser

Vi bruker alltid personopplysningene dine i samsvar med personvernbetingelsene våre. I personvernbetingelsene kan du lese om hvordan vi behandler opplysningene dine, hvem vi deler dem med, rettighetene du har som bruker, og hvordan du kan kontakte oss.

Hvilke data samler Automower® Connect inn?

Akkurat hvilke data vi samler inn, avhenger av hvordan du bruker Automower® Connect og relaterte tjenester, men dataene kan grovt sett deles inn i tre grupper: brukerdata, data om gressklipping og gressklipperdata. Nedenfor ser du noen eksempler.

Brukerdata

Personopplysninger som trengs når du oppretter en Husqvarna-konto og bruker tjenesten.

• Ditt navn
  • Din e-postadresse
  • Land
  • Språkinnstillinger

Data om Automower® robotgressklipper

• Produktmodell
  • Produktnavn
  • Produktinnstillinger
  • Feilkoder

Data om gressklipping

• Produktposisjon (for presentasjon og tyverisikring)

Hvor blir informasjonen lagret?

Dataene blir lagret på eksterne servere med høy sikkerhet i nettskyen.