Automower®01.11.2023

Hva er en Alexa-rutine, og hvordan oppretter jeg det for Automower®-robotgressklipperen min?

Hvis du har lagt Automower®-robotgressklipperen til Alexa, kan du enkelt opprette såkalte rutiner som gjør den til en del av smarthjemmet ditt.

Rutiner sparer deg tid ved å gruppere flere handlinger, slik at du ikke trenger å be om hver handling individuelt. Det er enkelt å legge til kommandoene for Automower®-robotgressklipperen i en rutine.

Finn ut mer om Alexa-rutiner

Slik oppretter du en Automower®-rutine

1. Logg på Alexa-appen.
  2. Velg More.
  3. Velg Routines.
  4. Trykk på plussknappen (+) for å opprette en ny rutine.
  5. Gi rutinen et navn.
  6. Velg en utløser (hvordan rutinen aktiveres). For øyeblikket finnes det ingen tilgjengelige Automower®-utløsere.
  7. Trykk på Add action for å spesifisere hva du vil at Alexa skal gjøre.
  8. Trykk på Smart Home.
  9. Velg gressklipperen din.
  10. Trykk på Select for å velge hva du vil at gressklipperen skal gjøre.
  11. Velg andre handlinger du vil legge til i rutinen.
  12. Lagre rutinen.

Tilgjengelige Automower®-handlinger

De følgende Automower®-handlingene er tilgjengelig for rutiner:

EngelskTyskFransk
startstartendémarrer
pausepausierenpause
parkparkenstationner
park until further noticebis auf Weiteres geparkt lassenstationner jusqu'à nouvel ordre
resume according to schedulenach Zeitplan fortfahrenreprendre la tâche conformément au cycle établi

Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke forhold som gjelder for hver handling, kan du se Hvordan du styrer robotklipperen Automower® ved hjelp av Alexa.

Aktivere eller deaktivere rutiner

Du kan aktivere eller deaktivere rutinen etter eget ønske. Bare trykk på rutinen for å åpne den, og bruk glidebryteren øverst for å aktivere eller deaktivere den.