Automower®23.04.2024

Hva betyr det når lampen på Automower®-ladestasjonen blinker gult?

Et blinkende gult lys i ladestasjonen til Automower®-robotgressklipperen betyr at guidekabelen er ødelagt eller frakoblet.

1. Kontroller at kontakten til guidekabelen er riktig koblet til ladestasjonen.
  2. Kontroller om det er brudd i guidekabelen, og skift ut den skadde delen av guidekabelen med en ny sløyfekabel. Se Slik finner du et kabelbrudd i Automower®-installasjonen din.

Produktassistenten vår kan også hjelpe deg med å finne et kabelbrudd.

Åpne Produktassistent