Automower®27.02.2024

Fjerne forbindelsen mellom IFTTT og Automower® Connect-konto

Hvis du skal fjerne forbindelsen mellom IFTTT og en Automower® Connect-konto, må du fjerne Husqvarna Automower®-tjenesten fra IFTTT-kontoen.

1. Logg deg på IFTTT med kontoen du ikke vil bruke til å styre robotklipperen Automower®.
  2. Klikk på e-postadressen din for å få tilgang til kontoinnstillingene.
  3. Velg Mine tjenester > Husqvarna Automower®.
  4. Klikk på innstillingssymbolet og deretter Fjern.

Nå er ikke Automower® Connect-kontoen lenger koblet til IFTTT-kontoen.