Ekstern låsing og opplåsing av et produkt med Husqvarna Connect

I Husqvarna Connect kan du låse og låse opp et produkt eksternt hvis produktet støtter låsefunksjonaliteten og du er koblet til produktet med Bluetooth. Du trenger også tilgang til internett.

Alle som har registrert produktet på sin konto, kan låse og låse opp produktet.

Slik låser og låser du opp et produkt

1. Åpne appen Husqvarna Connect, og velg produktet.
  2. Trykk på låse- og opplåsingsknappen på fanen Oversikt.

Padlock icon

Hvis knappen ikke vises på fanen, støtter ikke produktet ekstern låsing.