Automower®04.03.2024

Automower®-installasjonseksempler

Det er viktig å planlegge Automower®-installasjonen nøye. Vi anbefaler å lage en skisse av arbeidsområdet som inkluderer alle hindringer og utfordringer i hagen. Dette gjør det lettere å se hvor ladestasjonen, avgrensningssløyfen og guidekabelen bør plasseres.

Nedenfor finner du noen eksempler som kan hjelpe deg med å planlegge Automower®-installasjonen din.

Liten, flat og åpen hage

Illustrasjonen nedenfor viser et eksempel på en liten, flat og åpen plen med én enkelt øy (en hindring omgitt av en avgrensningssløyfe). Installasjonen bruker en guidekabel som fører gressklipperen tilbake til ladestasjonen når den trenger å lades opp.

Automower®-installasjon, liten, flat og åpen hage

Mellomstor plen med noen utfordringer

Illustrasjonen nedenfor viser et eksempel på en mellomstor plen med noen utfordringer. Dette omfatter to øyer, en smal passasje, et avsidesliggende område og en skråning. Installasjonen har to guidekabler som fører klipperen tilbake til ladestasjonen og hjelper den med å navigere gjennom smale passasjer og til de avsidesliggende områdene.

Automower-installasjon, middels kompleks plen

Kompleks plen med mange utfordringer

Illustrasjonen nedenfor viser et eksempel på en utfordrende plen med flere øyer, smale passasjer, avsidesliggende områder, en skråning og et sekundært område. Installasjonen har to guidekabler som fører klipperen tilbake til ladestasjonen og hjelper den med å navigere gjennom smale passasjer og til de avsidesliggende områdene.

Når du vil at gressklipperen skal jobbe i det sekundære området, kan du bare flytte den dit og deretter velge Sekundært område når du starter den. I et sekundært område klipper gressklipperen i et valgt tidsrom eller til batteriet er utladet, uten å søke etter ladestasjonen.

Automower®-installasjon, kompleks plen

Finn ut mer

Installasjon av avgrensningssløyfen

Installasjon av guidekabelen

Slik lager du en øy

Bakker og skråninger

Sekundært område

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med -robotgressklipperen, kan du ta kontakt med nærmeste Husqvarna-forhandler.