Automower®04.03.2024

Alarm! Gressklipperen er stoppet – Automower®-feilmelding

Hvis du trykker på STOP-knappen på Automower®-robotgressklipperen uten å angi en PIN-kode, aktiveres alarmen, og meldingen Alarm! Klipper stoppet vises. Dette er en sikkerhetsfunksjon som er utformet for å beskytte enheten mot uautorisert bruk.

Hvis du vil deaktivere alarmen, angir du bare PIN-koden.

Hvis du foretrekker at alarmen ikke utløses når du trykker på STOP-knappen, kan du justere sikkerhetsinnstillingene på enheten.

Følg den trinnvise veiledningen i produktassistenten vår for instruksjoner om hvordan du justerer sikkerhetsinnstillingene i din spesifikke Automower®-modell.

Åpne Produktassistent

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen, kan du ta kontakt med nærmeste Husqvarna-forhandler.