Istaknuti proizvod

(1)

Najbolje od oba sveta

Možda izgleda samo kao još jedna kosačica sa sedištem. Ali, budite spremni na prijatna iznenađenja. Naša nova profesionalna hibridna prednja kosačica donosi sjajnu upravljivost za složene zadatke i impresivan kapacitet za efikasno košenje površina koje su nekad bile isključiv domen velikih kosačica. A imate i priliku da smanjite karbonski otisak dok radite. Kao dodatna pogodnost, standardna konfiguracija hibridne kosačice je „prepuna opreme“.

P 535HX

Kapacitet za svestranost

Rad na mestima sa mnogo ljudi ili na kojima je potrebna tišina može da bude izazovan kad se koristi oprema za košenje. Buka auspuha može da uznemirava okolinu kojom prolazite dok prelazite sa jedne radne površine na drugu.

Uz Husqvarna P 535HX, to više nije problem. Hibridne funkcije omogućavaju lak prelazak na potpuno električni pogon, čime se umanjuje uticaj – ne samo na osobe oko vas, nego i na prirodnu sredinu.

Možete da aktivirate električni režim i kad ostaloj opremi ne treba snaga dizel motora za rad, na primer, kad napajate prikolicu. Električno napajanje akumulatora štedi gorivo i pri radu zaista poštuje „ne uznemiravaj“ zahteve. Akumulatori se pune za samo 20 minuta košenja, tako da će sledeći transport između oblasti biti komplikovan koliko i šetnja po parku.

P 535HX Hybrid

Osmišljena za savršenu preglednost

Husqvarna P 535HX je puna rešenja koja daju najbolji mogući pregled svake situacije. Sedite u udobnom, ogibljenom Grammer sedištu, a novi GUI ekran prikazuje lako pristupačne funkcije i sve relevantne informacije u boji. Uključeni hidraulični komplet će omogućiti upotrebu i kontrolu više platformi i nastavaka. Mašina ima ugrađene sisteme za povezivanje na Husqvarna Fleet Services™*, digitalnu alatku koja omogućava sakupljanje i analizu operativnih podataka u cilju poboljšanja poslovanja. Pored toga, dizajn eksterijera će pomoći da jasno vidite ono što trenutno radite. Nova, snažna dvostruka LED prednja svetla poboljšavaju vidljivost i daleko i blizu.

Za korišćenje te funkcije je potrebna pretplata na *Husqvarna Fleet Services™.

P 535HX Hybrid

Velika produktivnost, mali uticaj na životnu sredinu

Kombinacija dizel i elektromotora spaja najbolje od dva sveta. Elektromotor omogućava izuzetno tih režim transporta, – 16dB(A) tiši od običnih kosačica*. Ovo je i efikasnije, zbog do 30% manje potrošnje goriva, ali i dodatne snage za košenje. To će pomoći podizanju produktivnosti ili uštedi na gorivu i istovremenom smanjenju emisija ugljenika. Dodavanjem priključnog punjenja (jedinica napajanja se prodaje zasebno), uvek ćete započinjati rad sa napunjenim akumulatorom, uz dodatno smanjenje uticaja na životnu sredinu.

Na kraju, pogonski sklop ima preciznu elektronsku kontrolu vuče, koja doprinosi bezbednijem i efikasnijem radu i uvek dobrim rezultatima košenja. Sve u svemu, to znači trajno uvećanu produktivnost.

*Mereno na asfaltu, mikrofonom udaljenim 7,5 m u skladu sa ISO 362 – Merenje buke koju emituju drumska vozila pri ubrzavanju.