H-team

Optimizovan lanac testere, maksimalna izlazna snaga

Glavni činilac uspeha brenda je stalni fokus na rezultate korisnika. Ko god da uzme u ruke Husqvarna motornu testeru može da računa na najbolji mogući učinak. Izrađen od sirovih materijala, testiran u lokalnoj strugari, ovaj lanac za testere je usavršavan istraživanjem, razvojem, testiranjem i saradnjom sa profesionalcima iz branše. Lanac testere se isporučuje spreman za postavljanje na testeru, da bi vam obezbedio maksimalnu efikasnost tokom neprekidnog napornog rada. Ovaj izdržljivi lanac testere je uvek spreman i u sebi nosi najbolje performanse brenda kome možete da verujete.

H-team Ambassadors UK team

Profesionalno odobrenje

Međunarodni tim arborista, kao i rukovodioci testiranja i osoblje zaduženo za razvoj proizvoda otputovali su u švedske šume da bi prvi testirali kako se X-CUT ponaša kad se izloži elementima. X-CUT je prošao kroz dan pun surovih testova, dok su ga poredili sa standardnim lancima testere na tržištu, koji su svi bili postavljeni na više modela testera. Utisci tima su odisali entuzijazmom, jer je lanac održao oštrinu, nije se kočio i zaglavljivao i stvarao je mnogo manje vibracija, što je povećalo nivo udobnosti i bezbednosti korisnika. Ovo je bio samo početak dugog prijateljstva profesionalaca i X-CUT-a.

H-team

Dajte svojoj Husqvarna testeri jači ugriz

Lanac testere X-CUT je osmislio jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača motornih testera, sa fokusom na najbolji mogući povrat ulaganja. Vodeće karike lanaca testere su uzani i dizajnirani za smanjenje vibracija, tako da prave uzane rezove te zahtevaju manje snage od testere od standardnih sistema za rezanje. Hrom i čelik upotrebljeni za izradu X-CUT lanaca za testere su obrađeni i unapred istegnuti da bi obezbedili oštrinu i dinamičku izdržljivost, što smanjuje potrebu za servisiranjem i ponovnim natezanjem. Lanac testere ima vrhunski interni sistem za podmazivanje, kao i dizajn za optimalno uklanjanje toplote, što pomaže lakšem i bržem rezanju na optimalnijim uglovima i ne zahteva preteran napor od korisnika.

Edge Campaign Photo Bars

Biranje odgovarajućeg lanca testere

Ako želite da maksimalno iskoristite svoju lančanu testeru, važno je da izaberete pravi lanac za nju. Kad birate lanac, morate da znate korak, debljinu i broj pogonskih karika. Kad to imate, sve ostalo se svodi na lični izbor. Međutim, lanac mora da odgovara testeri. Ako na testeru stavite nekompatibilan lanac testere, nećete dobiti najmanje rezultate. Ako obezbedite da lanac savršeno odgovara testeri, oprema za rezanje će uvek imati maksimalan učinak. Da biste našli lanac testere koji se odlično uklapa sa lančanom testerom, koristite Husqvarna vodič za lance testera za referencu.

Karakteristike

Ugao radnog ugla sekača je suštinski važan za efikasnost. X-Cut je izbrušen na optimalni ugao kojim se obezbeđuju dugoročne performanse uz minimalno održavanje.

Za potrebe očvršćivanja, Husqvarna je razvila jedinstvenu metodu povećanja izdržljivosti čelika. To uključuje optimalne tretmane toplote i hlađenja čime se stvara molekularna struktura koja ojačava lanac testere.

Za potrebe očvršćivanja, Husqvarna je razvila jedinstvenu metodu povećanja izdržljivosti čelika. To uključuje optimalne tretmane toplote i hlađenja čime se stvara molekularna struktura koja ojačava lanac testere.

Mali kanali oblika strele u karikama pomažu u prenosu ulja do lanca testere tokom rada i obezbeđuju vrhunsko podmazivanje.