Hvis jeg sælger eller køber et brugt Husqvarna®-produkt, hvad skal jeg så tænke på i forbindelse med tilslutning?

Salg af et brugt produkt

Når du sælger et brugt produkt, er det ikke nødvendigt at nulstille produktet på nogen måde. Men vi anbefaler, at du som sælger fjerner produktet fra din Husqvarna® Connect-app (hvis du har tilføjet det tidligere). Det samme gælder, hvis du har tilføjet et produkt til Automower® Connect. Ellers vil du fortsætte med at indsamle data fra produktet.

Sådan fjernes et produkt fra Husqvarna Connect

Fjern parringer fra din Automower®-robotplæneklipper (kun robotplæneklippere)

Køb af et brugt produkt

Som køber anbefaler vi, at du sørger for, at den tidligere ejer fjerner produktet fra deres app.

Download derefter appen selv, og tilføj den til din egen liste over produkter for at udnytte alle dine Husqvarna®-produkters potentiale fuldt ud.

Kom i gang med Husqvarna® Connect

Tilslutning af en Automower®-robotplæneklipper med Automower® Connect (kun robotplæneklippere)

Bemærk: De brugsstatistikker, der er indsamlet fra produktet, overføres automatisk til den nye ejers app, når han eller hun tilføjer produktet. Personlige data overføres ikke til den nye brugers konto.