Campaign image - Jo resting up in a tree taking down big parts of the tree

Na vrhuncu igre

Posebno dizajnirana za obučene drvosječe, Husqvarna motorne pile za obradu drveta su savršen izbor kada radite na drveću ili sa zemlje. Poznata u industriji kao jedna od kompanija s najboljom opremom za drvosječe na tržištu, Husqvarna nudi baterijske i benzinske motorne pile savršene za raznolika izazovna okruženja.

*Korisnici motornih pila s gornjom ručkom moraju imati odgovarajuću potvrdu osposobljenosti prije kupovine motorne pile za drvosječe.

Chainsaw T540XP, T540 XP

Povećana produktivnost, smanjeni troškovi rada

Motorne pile za obradu drveta na benzinski pogon kompanije Husqvarna su opremljene inovativnom tehnologijom koja će povećati vašu produktivnost. Sa sistemom automatskog upravljanja motora AutoTune™, naše motorne pile za drvosječe automatski kompenziraju stanje filtera za zrak, mješavinu goriva, nadmorsku visinu i vremenske uslove kako bi se osigurale optimalne pe te se smanjile obustave i zastoji. Motori X-Torq pomažu da se poboljša ušteda goriva do 20% uz povećanje obrtnog momenta za do 28% kako bi se mogli smanjili troškovi rada bez ugrožavanja snage ili performansi.

Image Italy H-team testing in Italy

Kada je lako pokretanje visoki prioritet

Kada radite visoko na drvetu, najmanje što drvosječa želi jeste motorna pila koja se teško pokreće. Zato Husqvarna motorne pile za obradu drveta imaju mnoge korisne funkcije za brzo i jednostavno pokretanje. Naprimjer, korisna funkcija automatskog uvlačenja prekidača za zaustavljanje osigurava da je mašina uvijek spremna za pokretanje i sprečava pregrijavanje motora, dok naša funkcija baterijskih motornih pila za drvosječe ima intuitivnu tastaturu.