522HD60S

Podrezivanje živice nikad nije bilo lakše

Sve što radimo je da vam olakšamo posao. Naši profesionalni trimeri za živicu i rezači za živicu su robusni i snažni, ali lagani i dobro uravnoteženi radni saputnici. Opremljeni su mnogim pametnim funkcijama, kao što su rotirajuće ručke i daljinsko postavljanje platforme za rezanje pod uglovima, te vam omogućavaju brz i efikasan rad čak i u najzahtjevnijim situacijama.

Profesionalno podrezivanje – bez ispušnih plinova

Husqvarna profesionalni trimeri za živicu s baterijskim napajanjem donose brojne prednosti, kako za vas tako i za vaše klijente i ljude u vašem okruženju. Trimeri su dovoljno snažni da odrade teške poslove i poboljšaju radni dan zahvaljujući općim prednostima baterijskog napajanja, poput odsustva ispušnih plinova. Zahvaljujući niskom nivou buke i minimalnim vibracijama, omogućit će vam lakši i bolji radni dan.

522HDR60X, 522HDR75X, 522HD60X, 522HSR75X, 522HS75X, 522HDR75S, 522HDR60S, 522HD60S, 522HS75S

Robustan dizajn zupčanika za duži rad

Naši trimeri za živicu su izrađeni za dugogodišnji rad bez problema. Kućišta i poklopci zupčanika su izrađeni od visokokvalitetnog, laganog aluminija i magnezija. Klipnjače s igličnim ležajevima i zabrtvljenim, trajno podmazanim ležajevima, znače jednostavno održavanje i duže intervale između servisiranja. A posebno razvijene brtve efikasno sprječavaju ulazak prašine i prljavštine u zupčanike.

BLi940X

Napredni antivibracijski sistem vas održava opreznim i produktivnim

Naš antivibracijski sistem Low Vib štiti šake i ruke, i tokom duže upotrebe. Prigušni elementi od čeličnih opruga ili gumenih kalupa između kućišta motora i držača ručke efikasno apsorbiraju vibracije motora, mjenjača i opreme za rezanje.

Battery power

Mala težina. Niske vibracije. Niske emisije.

S malom težinom, niskim vibracijama i radom bez ispušnih plinova, naši trimeri za živu ogradu na baterije i noževi za živicu omogućavaju korisniku zdravo radno okruženje. Na radost i korisnika i lokalnog stanovništva, motor s baterijskim napajanjem radi tiho i održava niske nivoe buke. Nakon radnog dana provedenog na podrezivanju živica vjerovatno ćete osjetiti razliku u rukama i ramenima, ali i u nosu i ušima.

325HD60x, 325HD75x, 326HD60x, 326HD75x, 323HD60, 123HD60, 325HS75x, 325HS99x, 326HS75x, 326HS99x

Optimizirani noževi za efikasno obavljanje posla

Noževe za rezanje smo dizajnirali imajući na umu vašu produktivnost. Čvrsta ploča, koja pruža izvrsnu krutost i izdržljivost, podržava dva iznimno oštra noža. Velikom brzinom noža i velikim zupčastim otvorima moguće je rezati debele grane uz odličnu efikasnost.