Automower AIM / Zone Control
Uputstva i vodiči

Kako napraviti više zona sa Automower® robotskom kosačicom

Husqvarna Automower® nudi više rešenja za kontrolisanje zona u vašem dvorištu. Time vam pruža fleksibilnost da napravite različite zone na vašem travnjaku, a da pri tome ne morate da menjate postojeću instalaciju.

Bežična instalacija je dostupna kao opcioni dodatak na Automower® NERA kosačicama putem Husqvarna EPOS™ satelitske tehnologije. Pruža mogućnost da se naprave radne površine i privremene zabranjene zone putem aplikacije Automower® Connect.

Kontrolisanje zona može se postići putem tehnologije AIM što je inovativna funkcija dostupna na modelima 405X, 415X, 430X NERA, 450X NERA, 435X AWD i 535 AWD.

Kontrola vrta tokom čitave sezone može se postići i putem Automower® dodataka; Automower® FlexiFence, Automower® Area Switch i Automower® Temporary Fence. Proširite ili ograničite svoj travnjak, napravite ostrva ili zaštitite osetljive površine uz Automower® Area Switch, prenosivog uređaja koji se može koristiti da napravi prečicu za graničnu žicu robotske kosačice da bi se napravile zone koje se lako mogu uključiti ili isključiti.

U nastavku se nalaze razna rešenja koja su dostupna u Husqvarna Automower® za lako kontrolisanje zona.