MyPages11.02.2024

Hvordan registrerer jeg Husqvarna-produktet mitt?

Det er enkelt å registrere Husqvarna-produktet ditt, og det kan gjøres på Internett på MyPages eller hos en Husqvarna-forhandler.

Den nettbaserte produktregistreringen på MyPages gir deg tilgang til funksjoner, informasjon og kundestøtte på Internett. Finn ut mer om fordelene med produktregistreringen på MyPages her.

Registrere et Husqvarna-produkt med en ny konto

Velg dette alternativet hvis du ikke har en Husqvarna-konto, for eksempel en konto for Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™. Følg disse trinnene:

1. Gå til nettstedet for produktregistrering på MyPages.
  2. Skriv inn produktinformasjonen: Husqvarna-ID-en (HID) eller produktnummeret (PNC) og serienummer som du finner på produktetiketten. Hvis tilgjengelig på produktet kan du også skanne QR-koden med telefonkameraet.
  3. Klikk på Finn produkt, og kontroller produktet som vises.
  4. Skriv inn e-postadressen din, og klikk på Fortsett.
  5. Opprett et passord, og klikk på Fortsett.
  6. Fullfør profilen din. Du kan også velge å motta nyhetsbrev på e-post for å holde deg oppdatert om nyheter fra Husqvarna.
  7. Klikk på Ferdig – Husqvarna-kontoen din er nå opprettet.
  8. Se etter en bekreftelsesmelding i e-posten din, og klikk på Fullfør bekreftelse eller kopier URL-adressen. Send e-posten på nytt om nødvendig før du forlater MyPages-nettstedet.
  9. Logg på MyPages med e-postadressen og passordet ditt.
  10. Skriv inn kjøpsdatoen for produktet hvis du blir bedt om det, og klikk på Bekreft.
  11. Finn det registrerte produktet under Mine produkter i menyen øverst til venstre.

Registrere et Husqvarna-produkt med en eksisterende konto

Hvis du har en eksisterende Husqvarna-konto, for eksempel en konto for Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™, bruker du samme påloggingsinformasjon for MyPages.

1. Logg på MyPages.
  2. Klikk på Godkjenn for å tillate at MyPages kobler til den eksisterende Husqvarna-kontoen din.
  3. Klikk på plussymbolet nederst til høyre.
  4. Skriv inn produktinformasjonen: Husqvarna-ID-en (HID) eller produktnummeret (PNC) og serienummer som du finner på produktetiketten. Hvis tilgjengelig på produktet kan du også skanne QR-koden med telefonkameraet.
  5. Klikk på Finn produkt, og kontroller produktet som vises.
  6. Klikk på Registrer produkt.
  7. Skriv inn kjøpsdatoen hvis du blir bedt om det, og klikk på Bekreft.
  8. Produktet er nå registrert, og du mottar en e-postbekreftelse.
  9. Finn det registrerte produktet under Mine produkter i menyen øverst til venstre.

Registrere et Husqvarna-produkt hos en autorisert forhandler

Nærmeste autoriserte Husqvarna-forhandler kan registrere produktet ditt for deg. Sørg for at du har kjøpskvitteringen med deg.

Når forhandleren har registrert produktet med e-postadressen din, mottar du en invitasjon til MyPages.

Finn nærmeste forhandler ved hjelp av forhandlersøket.