MyPages11.02.2024

Hva er fordelene med Husqvarnas produktregistrering?

Ved å registrere Husqvarna-produktet ditt får du rask og enkel tilgang til nyttige funksjoner, informasjon og nettbasert støtte.

• Du kan registrere alle Husqvarna-produktene dine på ett sted.
  • Informasjon om dine registrerte Husqvarna-produkter, for eksempel utløpsdato for garanti, produktnummer og serienummer, eller Husqvarna-ID (hvis tilgjengelig).
  • Informasjon om serviceavtale (hvis aktuelt).
  • Tilgang til serviceheftet som viser service utført på produktene dine av Husqvarna-forhandlere.
  • Rask tilgang til produktassistenten for teknisk informasjon og støtte.
  • Mulig å finne deg som eier av et produkt i tilfelle tyveri eller tap.
  • Gjør det enkelt å hente frem informasjon og vedlikeholdspåminnelser (hvis aktuelt).
  • Du kan velge å motta kampanjemeldinger og skreddersydde tilbud på Husqvarna-produkter.
  • Enkelt å vise og endre profilen din (personopplysninger, tilgang til betalinger og abonnementer, endre passord og slette konto).

Klikk her for å registrere et Husqvarna-produkt på MyPages. Hvis du allerede har opprettet en konto for Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™, kan du bruke samme påloggingsinformasjon for MyPages. Sørg for at du har Husqvarna-ID-nummeret (HID) eller produktnummeret (PNC) og serienummeret til Husqvarna-produktet tilgjengelig.

Når du kjøper et produkt fra en Husqvarna-forhandler, vil du motta en e-postinvitasjon til å registrere produktet. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.