MyPages11-02-2024

Hvordan registrerer jeg mit Husqvarna-produkt?

Det er nemt at registrere dit Husqvarna-produkt, og det kan gøres enten online på MyPages eller hos en Husqvarna-forhandler.

Online-produktregistreringen på MyPages giver forskellige fordele og giver hurtig adgang til funktioner, oplysninger og onlinesupport. Få mere at vide om fordelene ved produktregistrering på MyPages her.

Registrer et Husqvarna-produkt med en ny konto

Vælg denne mulighed, hvis du ikke har en Husqvarna-konto, f.eks. en Automower© Connect, Husqvarna Connect eller en Husqvarna Fleet Services™. Følg disse trin:

1. Besøg webstedet for produktregistrering på MyPages.
  2. Indtast detaljer om dit produkt: Husqvarna ID (HID) eller produktnummer (PNC) og serienummer, som du finder på produktmærkatet. Hvis den er tilgængelig på dit produkt, kan du også scanne QR-koden med kameraet på din telefon.
  3. Klik på Find produkt , og bekræft det viste produkt.
  4. Indtast din e-mailadresse, og klik på Fortsæt.
  5. Opret en adgangskode, og klik på Fortsæt.
  6. Udfyld din profil. Du kan også vælge at modtage nyhedsbreve via e-mail for at holde dig opdateret om nyheder fra Husqvarna.
  7. Klik på Udført - din Husqvarna-konto er nu oprettet.
  8. Tjek din e-mail for en bekræftelsesmail, og klik på Fuldfør bekræftelse eller kopiér URL'en. Send e-mailen igen, hvis det er nødvendigt, før du forlader MyPages-webstedet.
  9. Log på MyPages med din e-mailadresse og adgangskode.
  10. Indtast købsdatoen for dit produkt, hvis nødvendigt, og klik på Bekræft.
  11. Find det registrerede produkt under Mine produkter i menuen øverst til venstre.

Registrer et Husqvarna-produkt ved hjælp af en eksisterende konto

Hvis du har en eksisterende Husqvarna-konto, f.eks. en Automower® Connect, Husqvarna Connect eller en Husqvarna Fleet Services™, skal du bruge de samme loginoplysninger til MyPages.

1. Log på MyPages.
  2. Klik på Godkend for at tillade, at MyPages opretter forbindelse til din eksisterende Husqvarna-konto.
  3. Klik på plussymbolet nederst til højre.
  4. Indtast produktdetaljer: Husqvarna ID (HID) eller produktnummer (PNC) og serienummer, som du finder på produktmærkatet. Hvis den er tilgængelig på dit produkt, kan du også scanne QR-koden med kameraet på din telefon.
  5. Klik på Find produkt og bekræft det viste produkt.
  6. Klik på Registrer produkt.
  7. Indtast købsdatoen, hvis nødvendigt, og klik på Bekræft.
  8. Dit produkt er nu registreret, og du vil modtage en bekræftelses-e-mail.
  9. Find det registrerede produkt under Mine produkter i menuen øverst til venstre.

Registrer et Husqvarna-produkt hos en autoriseret forhandler

Din nærmeste autoriserede Husqvarna-forhandler kan registrere dit produkt for dig. Sørg for, at du har købskvitteringen med dig.

Når din forhandler har registreret produktet med din e-mailadresse, modtager du en invitation til MyPages .

Find din nærmeste forhandler ved hjælp af Forhandlersøgeren.