MyPages11-02-2024

Hvad er fordelene ved Husqvarnas produktregistrering?

Registrering af dit Husqvarna-produkt giver hurtig og nem adgang til nyttige funktioner, oplysninger og onlinesupport.

• Det er muligt at registrere alle dine Husqvarna-produkter på ét sted.
  • Oplysninger om dine Husqvarna-registrerede produkter, f.eks. garantiens udløbsdato , produktnummer og serienummer eller Husqvarna-ID (hvis det er tilgængeligt).
  • Oplysninger om servicekontrakt (hvis relevant).
  • Adgang til servicebogen, der viser services, som Husqvarna-forhandlere har udført på dine produkter.
  • Hurtig adgang til produktassistenten for teknisk information og support.
  • Det er muligt at finde dig som ejer af et produkt i tilfælde af tyveri eller tab.
  • Nem aktivering af tilbagekaldelsesoplysninger og vedligeholdelsespåmindelser (hvis relevant).
  • Vælg at tilmelde dig til at modtage salgsfremmende meddelelser og skræddersyede tilbud på Husqvarna-produkter.
  • Det er let at se og foretage ændringer i din profil (personlige oplysninger, adgang til betalinger og abonnementer, skift af adgangskode og sletning af konto).

Klik her for at registrere et Husqvarna-produkt på MyPages. Hvis du allerede har oprettet en konto til Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™, kan du bruge de samme loginoplysninger til MyPages. Sørg for at have Husqvarna ID-nummeret (HID) eller produktnummeret (PNC) og serienummeret på dit Husqvarna-produkt ved hånden.

Når du køber et produkt hos en Husqvarna-forhandler, modtager du en e-mailinvitation til at registrere dit produkt. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger.