Mobilnettoperatører og SIM-kort for robotklipperen Automower®

Hvis Automower®-robotgressklipperen er koblet til Automower® Connect og Husqvarna-skyen via mobilnettverket, har den et SIM-kort installert. SIM-kortet brukes til å koble gressklipperen til mobilnettverket og gjøre det mulig å kommunisere med Automower® Connect-appen slik at du kan styre gressklipperen uansett hvor du er.

Hva koster det å bruke Automower® Connect?

Automower® Connect er gratis, og SIM-kortet fra Husqvarna gir gressklipper gratis tilkobling i 10 år.** Du behøver ikke å inngå noen egen kontrakt med mobilnettoperatøren, og det er ingen driftskostnader knyttet til bruken av Automower® Connect.

Hvilken mobilnettoperatør bruker Automower® Connect?

Vi bruker forskjellige mobilnettoperatører og utenlandspartnere i forskjellige land for å gi best mulig dekning på forskjellige markeder.

Kan jeg bytte SIM-kortet i gressklipperen med et kort fra en annen mobilnettoperatør?

Gressklipperen er utstyrt med et SIM-kort som gir dekning over det meste av verden. Det er likevel mulig å bytte til en operatør etter eget valg. Kontakt nærmeste forhandler hvis du vil bytte til en annen mobilnettoperatør.

Hvor mye data bruker Automower® Connect i måneden?

Automower® Connect bruker ca. 25 MB data i måneden når den er i bruk, men den faktiske databruken avhenger av gressklippermodell og bruk.

Kan jeg se gjenværende saldo på gressklipperens forhåndsbetalte SIM-kort?

All datatrafikk inngår. Det er ikke mulig å se gjenværende saldo.

*Unntatt Automower® 330X. Hvis du skal bruke Automower® Connect med Automower® 330X-robotgressklipperen, må du installere et Automower® Connect-sett.
**Forutsatt at Automower® Connect støtter mobilnettverksteknologien i markedet ditt gjennom hele tidsperioden, og at det er en mobilnettverksleverandør i området.

Mer informasjon

Hvilke Automower®-robotgressklippere kan styres med Automower® Connect-appen?