Teme

BioLife – Za biološki raznovrsan svet

Kompanija Husqvarna je proteklih 100 godina provela praveći alatke koje pomažu negovanje prirode koju volite. Verujemo da svako dvorište ima ulogu u očuvanju biološke raznovrsnosti.

Šta je BioLife?

Kompanija Husqvarna je proteklih 100 godina provela praveći alatke koje pomažu negovanje prirode koju volite.

Verujemo da svako dvorište ima ulogu u očuvanju biološke raznovrsnosti.

Child relaxing on lawn 6s 16:9 No text

2018. smo odlučili da ostvarimo cilj od nula nezgoda koje uključuju naše proizvode i male životinje. Jedna od mera su testovi bezbednosti ježeva za Automower®, i neprekidno razvijamo nove načine za ostvarivanje te vizije.

Zbog ljubavi prema našoj planeti. Zbog ljubavi prema prirodi.

Istaknuti stanovnici dvorišta

Vaše dvorište ne bi bilo isto bez njih. Upoznajte neke od najvažnijih članova dvorišnog kolektiva.

Hedgehog

Jež

Jež je jedna od najpopularnijih životinja u našem najbližem okruženju. Osim što je izuzetno ljubak, jež lovi mnoge uobičajene baštenske štetočine poput puževa i zmija. Iz nepoznatih razloga, broj ježeva se u poslednjih pet godina naglo smanjio. Pomozite im da izbegnu saobraćajnice tako što ćete im napraviti rupe i staze za lak prolazak kroz baštu.

Bubamara

Bubamare su uvek gladne. Tokom života pojedu i do 5000 lisnih vaši. Ako želite da oslobodite dvorište malih štetnih insekata, privucite bubamaru – povremeno iznesite male posude sa vodom da bi imala odakle da pije.

Pčele

Ovu najznačajniju vrstu ne treba posebno predstavljati. Ove vrednice čine čuda za svako dvorište, a pošto se populacija pčela u celom svetu smanjuje zabrinjavajućom brzinom, moramo da im pomognemo. Posetite ovu stranicu da biste videli neke savete o tome kako da dvorište učinite što prijatnijim za pčele.

Cake za biološku raznovrsnost

Evo kako naše inovacije pomažu da dvorišta budu biološki raznovrsnija.

Bluetooth with 315X (man)

Automower® zakretni noževi

Husqvarna Automower® podiže strukovne standarde u pametnoj nezi travnjaka zahvaljujući automatskom sistemu podizanja i sklapanja zakretnih noževa, što omogućava sprovođenje mera opreza pri održavanju travnjaka.