Lawnmower roundabout

Mašine iza kojih hodate zbog kojih ste na čelu

Sa svojim snažnim motorima, ergonomskim funkcijama i kompaktnim dimenzijama, Husqvarna kosačice su savršene za male i nepravilne travnjake. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, biće pouzdani partneri pri održavanju zelenih površina tokom mnogo godina.

LB 553S e, WB 53S e

Efikasno košenje i zeleniji travnjaci

Mnoge od naših kosačica su mašine za malčiranje, što znači da se trava reže dvaput i tako fino usitnjava. Usitnjena trava se brzo razlaže i vraća hranjive materije u tlo kao prirodno đubrivo, dajući zelenije i bolje pokošene travnjake, pri čemu zahtijevaju manje vremena i rada, jer ne morate da uklanjate pokošenu travu.

Walk-behind LB 553S, M 53S Pro

Vrhunsko košenje u svim situacijama

Naše kosačice donose vrhunsku produktivnost iz dana u dan. Glavni razlog za to je prostrana konstrukcija rezne glave, što omogućava košenje velike količine trave. Dizajn rezne glave omogućava sjajan rezultat košenja i na mokrim površinama.

LB 553S, M 53S Pro

Izdržljiva aluminijumska šasija

Rezne platforme Husqvarna kosačica su izlivene iz jednog komada aluminijuma, što daje optimalnu torzionu čvrstinu i produžava upotrebni vijek. Aluminijum je lagan, ne rđa, a dovoljno je jak za dugoročno obavljanje teških i zahtjevnih poslova.

LC 551VBP

Veliki kapacitet sakupljanja

Sakupljanje trave daje uredniji izgled košenja i sprečava rast korova. Nova profesionalna kosačica sa sakupljačem kompanije Husqvarna opremljena je sakupljačem velikog kapaciteta sa sistemom protiv prašine i praktičnim pražnjenjem jednom rukom.