MyPages11-02-2024

Sådan opdateres en Husqvarna-kontos e-mailadresse på MyPages

Du kan opdatere din e-mailadresse til din Husqvarna-konto og tilknyttede tjenester, f.eks. Automower®Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ og produktregistrering påMyPages.

Bemærk, at ændring af e-mailadressen på en af disse tjenester også vil ændre e-mailadressen på alle andre tjenester.

Følg disse trin for at opdatere din e-mailadresse:

1. Log på MyPages.
  2. Vælg Min profil i menuen.
  3. Klik på Rediger din profil.
  4. Klik på Anmodning om at ændre e-mail.
  5. Indtast den nye e-mailadresse og din adgangskode, og klik på Bekræft.
  6. Åbn bekræftelses-e-mailen i din indbakke for at bekræfte ændringen af e-mailen.
  7. Din e-mailadresse til din Husqvarna-konto og tilknyttede tjenester er nu opdateret.

Se også: Hvad bruges en Husqvarna-konto til, og hvordan tilmelder jeg mig en konto?