Hvorfor skal jeg bekræfte min e-mailadresse for at oprette en Husqvarna-konto?

Der er flere grunde til, at vi ønsker, at du bekræfter din e-mailadresse, når du opretter en Husqvarna-konto. Her er de vigtigste:

• Vi vil gerne sikre os, at du har indtastet den korrekte e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, f.eks. hvis du har brug for en ny adgangskode. Det er også vigtigt med henblik på produktregistrering og registrering af ejerskab i forbindelse med fremtidige funktioner som f.eks. udvidet garanti og tyverisikring.
  • Vi vil gerne sikre os, at der er en person bag e-mailadressen, og ikke en bot.
  • Vi vil gerne beskytte dig mod at få oprettet en konto med din e-mailadresse uden din viden.