Hvorfor er der forskel mellem batteriets opladningsniveau i mit produkt og i Husqvarna Connect-appen?

Det opladningsniveau, som LED-indikatorerne viser på produktet, og som batteriet viser, er baseret på specifikke tærskelværdier. I appen kan vi vise en mere detaljeret og nøjagtig procentværdi.

Det betyder, at der kan være forskelle mellem det, der vises i Husqvarna Connect-appen, og det, der vises på produktet eller batteriet.