Fjernlåsning eller fjernoplåsning af et produkt via Husqvarna Connect

I Husqvarna Connect kan du fjernlåse eller fjernoplåse for et produkt, hvis produktet understøtter låsefunktionen, og du er tilsluttet produktet via Bluetooth. Du skal også have internetadgang.

Alle, der har registreret produktet på sin konto, kan låse produktet eller låse det op.

Lås eller lås op for et produkt

1. Åbn Husqvarna Connect-appen, og vælg produktet.
  2. Tryk på knappen lås/lås op under fanen Oversigt.

Padlock icon

Hvis knappen lås/lås op ikke er tilgængelig under fanen Oversigt, understøtter dit produkt ikke fjernlåsning.