Automower®17.05.2024

Slik kobler du avgrensningssløyfen og guidekablene til Automower®-ladestasjonen

Når avgrensningssløyfen og guidekablene er ferdig installert i Automower®-installasjonen, er neste trinn å koble disse ledningene til ladestasjonen.

Følg denne fremgangsmåten for å koble ledningene til ladestasjonen:

1. Klargjør ledningene: Bruk Automower®-kontakter til å koble til kablene. Åpne Automower®-kontakten, sett inn ledningen, og lukk deretter kontakten med en tang. Klipp til ledningen slik at 1–2 cm / 0,4–0,8 tommer av den stikker ut over hver kontakt.

1. Åpne ladestasjonen: Vipp opp toppen av ladestasjonen. På Automower® NERA-modeller må du også åpne luken foran på ladestasjonen.

2. Koble til avgrensningssløyfen: Skyv den høyre kontakten gjennom det høyre sporet i ladestasjonstårnet, og fest den på metallpinnen som er merket med AR. Gjenta denne prosessen med den venstre kontakten, og fest den til pinnen som er merket med AL.

3. Koble til guidekabelen: Skyv kontakten inn på metallpinnen som er merket med GUIDE, G1, G2 eller G3. Antallet tilgjengelige pinner og støttede guidekabler avhenger av din spesifikke Automower®-modell. Automower® 320 NERA og 310E NERA har tre guidekabelkoblinger, men støtter bare bruk av to guidekabler, slik at kun G1 og G2 kan brukes. Det vil ikke fungere å koble en guidekabel til G3. På Automower® 410XE NERA, 430X NERA og 450X NERA kan alle tre guidekablene brukes.

4. Fest ladestasjonen: Nå som avgrensningssløyfen og guidekablene er koblet til ladestasjonen, kan du feste ladestasjonen til bakken med de medfølgende skruene.

Tips! Du bør merke ledningene med ledningsetiketter for enkel tilkobling senere, spesielt hvis ladestasjonen skal oppbevares innendørs om vinteren.

Hvis du vil ha mer informasjon om Automower®-installasjoner, kan du lese disse artiklene og se videoen nedenfor:

Slik installerer du avgrensningssløyfen i en Automower®-installasjon

Slik legger du en guidekabel i en Automower®-installasjon

Tips! Hvis du vil aktivere teksting, start avspillingen av videoen og klikk på tannhjulikonet for innstillinger. Velg deretter Subtitles/CC (Teksting/CC), og velg blant de tilgjengelige språkene.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med Automower® -robotgressklipperen din, kan du ta kontakt med nærmeste Husqvarna-forhandler.