ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Husqvarna Fleet Services

Meten is weten - zien hoe uw bedrijf groeit

Stel dat u volledig de status van uw machines inzichtelijk zou hebben? Stel dat u altijd pro-actief op situaties zou kunnen reageren...de concurrentie altijd een stap voor bent?  Husqvarna’s Fleet Services doet dit voor u. Deze service geeft u volledige informatie over uw machines zodat u de beste én meest rendabele keuzes kunt maken voor uw bedrijf. 

Deze service is ontwikkeld om in uw behoeftes te voorzien. U kunt uw machines monitoren en meer informatie verkrijgen hoe u uw medewerkers efficiënter zou kunnen laten werken.


Meer informatie

Geen compromissen - kwaliteit tot in elk detail van uw uitrusting

Al onze beschermende kleding en reserveonderdelen zijn originele Husqvarna producten. Op deze manier weet u zeker dat u over de allerbeste kwaliteit en prestaties beschikt.

Wanneer u een product koopt uit ons uitgebreide onderdelen assortiment, kunt u vertrouwen op de beste duurzaamheid en bescherming en kunt u in alle rust werken met maximale efficiency ongeacht de omstandigheden.

Ga naar Onderdelen en Accessoires
PPE Landscapers

VERHALEN VAN HUSQVARNA

WLC 2016


Nieuw wereldrecord tijdens WK Bosarbeid 2016 in Polen
Wereldkampioen boomvellen: Arian Essenstam

Arian Essenstam van het Nederlandse team van de SNB (Stichting Nederlandse Bosarbeid) heeft tijdens de 32e editie van het WK Bosarbeid met een nieuw wereldrecord goud behaald op het onderdeel ‘boomvellen’. Met een maximale puntenscore van 660 en een tijd van 2.09 nam Essenstam de snelste tijd ooit over van Matthias Morgenstern uit Oostenrijk, op 9 seconden. De discipline boomvellen geldt als het koningsnummer op het WK dat van 8 tot en met 11 september in Wilsa, Polen gehouden wordt. Deelnemers hebben de opdracht om met een kettingzaag binnen 3 minuten een boom met een diameter van 18 meter hoog en 35 centimeter te vellen die vervolgens zo nauwkeurig bij het doelwit te vallen. Essenstam raakte dit punt exact. Het zaagwerk is tevens beoordeeld op techniek en veiligheid.

Het WK Bosarbeid (World Logging Championship) wordt eens per 2 jaar georganiseerd. Essenstam (43 jaar) doet voor de 10e keer mee. Tijdens het WK beoordeelt een vakjury de 30 landenteams en 109 individuele deelnemers op veiligheid, snelheid en nauwkeurigheid op de disciplines snoeien, boomvellen, precisiezagen, gecombineerde zaagsnede en ketting wisselen. Deelnemers mogen gebruik maken van 1 zaag, 4 kettingen en 3 verschillende zaagbladen.

550 XP

Zes stappen om probleemloos een boom te vellen

Bij het vellen van bomen zijn de juiste werktechnieken van cruciaal belang. Niet alleen met het oog op een veilige werkomgeving, maar ook om doeltreffender te werk te gaan.

Automower 320 - large poster

De robotmaaier installeren

Een Husqvarna Automower® draait om gebruiksgemak en dat wordt onmiddellijk duidelijk als ook het installatieproces is afgerond. Een robotmaaier installeert u in een handomdraai.

Blaastest in Burgers' Zoo

Arnhem, 22 oktober 2015 
De Husqvarna bladblazers zijn zo stil dat de van nature geluidsschuwe giraffen en zebra’s in het safaripark er totaal geen last van hebben. Integendeel, de nieuwsgierige dieren kwamen zelfs een kijkje nemen.

AutoTune - PR image

Doeltreffend houthakken in de hitte en op grote hoogte

Het is een warme, droge, verafgelegen locatie, hoog in de bergen. Het is een ruige omgeving die zware eisen stelt aan zowel de houthakkers als aan hun machines. Jaime Wagenfuhr en zijn zoon Graham genieten met volle teugen van elke minuut.

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten
U kunt dealers vinden door de zoekfunctie hierboven te gebruiken of in te zoomen op de kaart.