ISTRAŽITE NAŠ ASORTIMAN

Husqvarna Fleet Services

Krenuti od procjene do saznanja – i posmatrajte vaš poslovni napredak

Šta ako biste mogli imali status vaših mašina na dodir vaših pristiju? Šta ako biste uvijek mogli biti proaktivni, uvijek korak ispred konkurencije? Husqvarna Fleet Services čini sve to. To vam daje informacije za koje trebate da napravite najbolje i najprofitabilnije odluke za vaše poslovanje. 

Ovaj fleksiblini alat je napravljen da se prilagodi vašim poslovnim potrebama. Možete pratiti samo vašu mašinu ili steći znanje koje vam je potrebno za poboljšanje uslova rada vaših radnika, kao i učinkovitosti.


PRIČE IZ HUSQVARNE

Professional Chainsaw - RU

RADI BRZO BUDI BEZBJEDAN

Husqvarna motorne pile su neprekidno testirane pod teškim uslovima koje zahtjevaju snagu, preciznost i izdržljivost, kako biste vi radili brže i bezbjednije.

580 BTS

SNAGA PRIRODE UPRAVLJANA RUČNO

Visoka brzina i snažni protok vazduha kreiraju jedinstven dizajniran ventilator koji je spososan oduvati čak i mokru, tešku hrpu lišća.

Forest helmet Technical

JEDVA DA ĆETE GA PRIMIJETITI

Dok nije stvarno potreban. Jak, lagan šljem sa inovativnom ventilacionim sistemom i mnogim postavkama za komfornu, ličnu upotrebu.

325HE4x, 325HE4 X-SERIES, 327HE4X

UDOBNO REZANJE NA DOHVAT RUKE

Husqvarna makaze za živu ogradu su razvijene da kombinuju dobro ergonomično sa robusnim dizajnom i svestranom upotrebom.

Možda ćete morati prihvatiti da vaš pretraživač koristi vašu trenutnu lokaciju
Ovlaštenu trgovinu možete pronaći putem pretraživanja iznad ili zumiranjem na mapi.